Klientrapport

Felter

Titte Bestilt eller kansellert produkt
Type Type Bestilt eller kansellert bestilling
Opprettet Opprettet tid og dato
Produkt navn Navn på produkt bestilt/kanselert
Bestilt av Hvem bestilte produktet
Bestilt av klient Fra hvilken klient ble ordren bestilt
Bestilt av bruker Hvilken bruker bestilte ordren
Bestilt av brukertype Hvilken type bruker gjorde bestillingen (forhandler eller ansatt)
Sluttkunde klient Hvilken klient tilgangen ble gitt
Sluttkunde bruker Hvilken sluttbrukerbruker fikk tilgang
Sluttbruker brukertype Hva slags type bruker har fått tilgang (forhandler, ansatt eller gjest)
Sluttkunde klient ID IDen på klienten som er bestilt
Sluttkunde klienttype Kleintype demoklient eller normal (vanlig kundeklient)
Leverandør Forhandler av sluttkunden. Klient som solgte tilgangen
Behandlet av Navn på klient og bruker som behandler henvendelsen Se detaljer under prosessert/Ferdig registrert av
Ferdig registrert av Her kan du huke av for hvorvidt du er ferdig med å behandle denne internt hos deg. Den har ikke noen annen effekt enn at dere selv har en oversikt over hvilke av linjene i rapporten dere er ferdige med å f.eks. viderefakturere.