Egendefinerte rapporter

Man kan lage egendefinerte rapporter som ligger lagret i høyresiden av skjermbildet

Lag rapporten på samme måte som det står i forklaringen av hvordan man lager en rapport i rapportgeneratoren, men før rapporten lages, huk av i ruten for Lagre og skriv inn ønsket navn på rapporten. Når rapporten da lages, blir den lagret og man kan finne den igjen i hovedmenyen til rapportgenerator under Egendefinerte rapporter.

I oversikten over de egendefinerte rapportene, kan man velge å klikke på ikoner for å endre, kjøre rapport, eksportere til ulike formater, eller slette.