Intro Salgsverktøy

For alle som driver oppsøkende salg er det viktig å oppnå høy effektivitet og god orden på sine salgsaktiviteter. Salgsmuligheter i 24SevenOffice vil gi deg oversikten du trenger for å se hvilke kunder som er viktige, hva som er pipeline kommende periode, hvilke salgsmuligheter gir mest inntekt, etc.

Hva bør jeg tenke på for å komme i gang med salgsverktøyet?

• Bedriften må gjøre et valg på hvordan salgsmuligheter skal benyttes, og hva de skal benyttes til. Informasjon om hvordan salgsmuligheter opprettes finner du på siden Salgsmuligheter.
  • Gå gjennom innstillingene til salgsmuligheter for å definere salgsgrupper, sette opp ulike statuser, steg, avvisning og type før du begynner å opprette salgsmuligheter.
  • Rapporten som heter «Salgsmuligheter» gir deg god oversikt over dine salgsmuligheter. Du kan gjøre veldig mange ulike selekteringer på salgsmuligheter, for å få oversikten over selgere, hvilke kunder salgsmulighetene ligger på, status på salgsmuligheter, spesifisering av tidsrom for salgsmulighetene, og mye mer. Gå til siden Salgsmuligheter (rapport) for informasjon om rapporten.
  • Mange som driver med salg er mye på farten, og det kan være en hjelp i hverdagen å ha tilgang til CRM fra mobil. Se mer info på vår mobilside.