Ring til kontakter/kunder i CRM

Når du søker opp en bedrift eller kontaktperson i CRM – Kundeoppfølging, så kan du for eksempel høyreklikke på kontakten og velge å ringe til han/henne. Dette forutsetter at du har en IP-telefoni integrasjon. Dersom telefonnummeret er lagt inn i CRM så vil dette/disse komme opp som valg å ringe til. Når du velger å ringe så vil du først få opp reklame dersom du ikke har fjernet denne, og når du klikker på Continue så vil du få opp en ny rute hvor du kan sette opp en status for samtalen, og i tillegg velge å legge inn ny avtale, ny oppgave, nytt notat og opprette ny salgsmulighet i forbindelse med samtalen. Disse vil legge seg på kundekortet.

Informasjon om hvordan du kommer i gang med denne tjenesten, se her.