Dashboard

Kan jeg sette opp dashboard som skal benyttes for alle i selskapet?
Det kan du fint gjøre. Sett opp dashboardet slik du ønsker å ha det, og for å dele det med dine kollegaer går du til Avansert, videre på Maler og Del. Dersom du har satt opp flere dashboard-sider, må du her velge riktig side som du ønsker å dele, og deretter gi malen et navn. Når du trykker deg videre der, så vil du få en malnøkkel som du skal kopiere ut og gi til dine medarbeidere. Dine medarbeidere kan legge til dette dashboardet ved å gå til Avansert – Maler – Sett inn, og skrive nøkkelen direkte inn der.

Hvordan bytter man mellom ulike sider?

Dersom du har flere dashboard-sider, så kan du bytte mellom disse ved å klikke på «Forsiden»-knappen øverst til venstre.

Hva er en widget?

Widgets er små og nyttige funksjoner som kan legges til for å blant annet få en oversikt over deler av systemet, som for eksempel grafer og tall, nye eposter, oppgaver, nye kunder, og så videre. Det finnes også enkle widgets som notisblokk, sjekklister og bokmerker.

Hvordan legger jeg til widgets?

Widgets legger du til ved å klikke på Widget-knappen i venstremenyen. Her finner du en oversikt over alle widgets i systemet, og klikk på Legg til på de du ønsker å ta med på ditt dashboard. Når du har lagt til de du ønsker, lukk Ny widget-vinduet og plasser de ulike widgetene dine ved bruk av drag & drop. Du kan også utvide vinduene til de ulike widgetene sånn at noen kan være større enn andre.

Hvordan setter jeg opp dashboardet mitt?

Dashboardet ditt setter du opp så det blir mest funksjonelt for din bruk. Dersom du jobber med regnskap, så er det lurt å legge til widgets som viser for eksempel bilag til godkjenning og inn-/utgående betalinger. Jobber du med salg, kan det være lurt å legge til widgets som for eksempel viser dine aktive salgsmuligheter. Og så videre.