E-post

Hvordan legge til en mailkonto i 24Sevenoffice?

Som i andre e-post klienter som Outlook, Thunderbird o.l har 24SevenOffice innstillinger for e-post kontoer. Gå til Kommunikasjon – E-post – Kontoer og legg inn informasjon om din konto som du har mottatt av din e-postleverandør (Telenor, Netclient, Tele2, osv.)

For mer info angående innleggelse av e-post konto i 24SevenOffice, klikk her.

Hvordan legge til Autosvar på e-post kontoen?

Det er dessverre ikke mulig, da det må gjøres fra din mailleverandør. For de av våre kunder som benytter NetClient som mailleverandør, så kan autosvar opprettes fra denne siden: http://webmail.netclient.no/ Klikk her for oppsett av Autosvar på e-post for Netclient kontoer.

For e-post kontoer som ikke har NetClient som leverandør, ta kontakt med deres leverandør.

Når jeg klikker på en mappe så er ikke innholdet oppdatert, hvorfor det?

Klikk på mappen i systemet, så laster den automatisk ned innholdet. (Blå piler). Hvis du ønsker å ha mappen automatisk oppdatert, sett opp det i innstillingene

Kan jeg synkronisere mailene mine mot outlook?

Ja, det kan du gjøre ved å sette opp IMAP-konto både i 24SevenOffice og i Outlook. Sjekk med din mailleverandør at din epost-konto er en IMAP-konto, og deretter setter du opp kontoen både i 24SevenOffice og i Outlook.

Kan jeg synkronisere mailene mine mot mobil?

Det kan du fint gjøre. Du kan gjøre det på samme måte som at du synkroniserer mot Outlook; epost-kontoen din må være en IMAP-konto, og du setter opp kontoen både i 24SevenOffice og på din mobil. Dersom du har behov for å synkronisere kalenderen din og CRM-kontaktene dine i tillegg til mail, så kan du gjøre det ved å benytte MobileSync. Mer informasjon om denne tjenesten finner du her.

Jeg har sendt en epost, men jeg finner den ikke igjen. Hva gjør jeg?

Om du ikke har opprettet en systemmappe, så flyttes mailen ut fra IMAP og mailen lagres kun i 24SevenOffice. Opprett en sendt-mappe og synkroniser denne.

Er det mulig å sende ordre/faktura på epost?

Det kan du fint gjøre. Du kan opprette ordre/faktura enten fra CRM eller fakturamodulen, og velge å sende på epost. Det er mulig å sette opp i innstillingene til visse kunder at faktureringsmetode til disse kundene skal være på epost, for å slippe å huske det. Enda enklere måte å gjøre det på er ved å benytte elektronisk faktura, da får kundene fakturaene automatisk.

Hvordan kan diskkvoten min bli fyllt opp når jeg ikke har noen e-poster i min Innboks eller andre mapper?

Det kan være huket av for “Spar kopi på server” i innstillingen for e-post kontoen, eller du bruker en annen e-post klient hvor det også er huket av for spar kopi på server.

Alle brukere i en Gruppe kommer ikke opp med e-post adresse ved søk på grupper i til-feltet i en ny mail?

Sjekk under Administrasjon – Ansatte at e-postadresse er registrert på den/de som ikke dukker opp i gruppen.