Integrasjoner

Kan jeg knytte min IP-telefon-leverandør mot CRM?

Oyatel og Telenor Bedrift har løsninger for dette, så ringestatistikken til din bedrift er koblet mot din CRM.

Her finner du mer informasjon om Oyatel: https://app.24sevenoffice.com/superstore/products.aspx?si=7.

Hvordan synkroniserer jeg kalenderen min mot mobilen?

Det kan du gjøre ved å benytte en egen synkroniseringsløsning fra Netclient. Her får du mer informasjon om vår MobileSync.

Jeg har exchange server, kan den synces?

Ja, det går fint. Da må exchange serveren settes opp som en IMAP-konto. Mer informasjon om IMAP-oppsett i 24SevenOffice finner du her.

Kan jeg få kontaktene jeg har i CRM tilgjengelig på telefonen?

Det kan du gjøre ved å benytte en egen synkroniseringsløsning fra Netclient. Her får du mer informasjon om vår MobileSync.