Nettleser og operativsystem

Fungerer 24SevenOffice med Mac?

Flere og flere moduler fungerer i safari, men visse moduler/undermoduler er fremdeles under utbedring for bruk i alle nettlesere.

Det går an å bruke hele 24SevenOffice på en Apple Mac ved å benytte seg av virtualiseringssoftwaren VMWare Fusion. Via VMWare Fusion kan man kjøre Windows 7 virtuellt på macen og dermed kjøre Internet Explorer 9 og 24SevenOffice. Mer info finner du her: http://www.vmware.com/products/fusion/. For avanserte brukere kan vi også anbefale et gratis alternativ til VMWare Fusion, som heter Virtualbox: https://www.virtualbox.org. Andre alternativer er å benytte Parallels eller Bootcamp. For å benytte noen av disse  alternativene, anbefaler vi at du har en Mac med minimum 8 GB RAM.

Fungerer 24SevenOffice i andre nettlesere enn Internet Explorer?

De fleste moduler i 24SevenOffice fungerer i de mest vanlige nettlesere, men noen undermoduler til Økonomi, Klassisk CRM, Kampanje og Gruppekalender fungerer foreløpig kun i IE. Moduler som fungerer i alle de vanligste nettlesere er CRM Lite, filområdet (fungerer uten Java), prosjektmodulen, timeregistrering, ordre/faktura og bokføringen.