Bestilling

Jeg skal lage en ny bestilling, hvordan legger jeg til produkter?

Det finnes to faner i bestillinger. Hode-fanen bruker du for å legge inn informasjon om leverandøren, bestillingsstatus, eier, referanser, og så videre. Mens Søk-fanen er for å søke opp og legge til produkter.

Hvordan kan jeg motta og bokføre bestillinger på enklest mulig måte?

Når en bestilling allerede er opprettet, så må varene mottas og bokføres for at rapportene skal bli oppdatert. Åpne bestillingen din, og dersom alt skal bokføres og mottas, så kan du gjøre det på en enkel måte ved å klikke på ikonene for «Motta alle» og «Bokfør alle» nederst til venstre i bildet. Eventuelt kan du føre på hvor mye som skal mottas per varelinje.

Må et firma være registrert som en leverandør i CRM for å kunne lage bestillinger mot de?

Nei, det går fint å opprette bestillinger mot kunder også, siden noen bedrifter kan være både kunder og leverandører samtidig.

Hvordan åpner jeg en bestilling fra Bestillingsstatus/varemottak? Når jeg klikker på leverandørnavnet, så kommer bare informasjon om leverandøren i CRM opp.

Du må klikke på selve ordrenummeret i Bestillingsstatus/varemottak for å åpne bestillingen. Dersom du klikker på leverandørnavnet så er det informasjon om leverandøren som kommer opp.

Hvordan setter jeg opp hvilke kontoer bestillingene skal bokføres mot?

Det bestemmes på produktnivå. Sett opp på produktene hvilke kontoer bestillinger skal gå mot. Se mer info om dette under punktet for kontoer her.