Registrering og innlogging

Jeg får ikke logget inn på min community bruker, når jeg forsøker ”glemt pw” så hjelper det ikke da jeg ikke får logget på for å sjekke min e-post. Hva gjør jeg?

Du kan logge på din bruker på vanlig måte med dobbel innlogging, du vil da motta e-posten med koden slik at du kan bekrefte/skrive inn nytt passord. Har du en webmail-tjeneste så kan du bruke denne for å bekrefte nytt passord.

Jeg klarer ikke å registrere meg i Community. Hva gjør jeg?

Sjekk at Internett Explorer innstillinger er satt opp riktig.