Microsoft Office-integrasjon

Etter at du har installert Microsoft Office-tillegget så vil du se disse tre knappene som er relatert til 24SevenOffice:

Når man klikker på «Åpne fil fra 24Seven», dukker dette vinduet opp:

Her logger du deg inn med det samme brukernavnet og passordet du bruker i 24SevenOffice.

Det som nå møter deg er en liste med prosjekter fra din hurtigliste.

Klikk på det valgte prosjektet.

Du får da opp en liste med dine dokumentmapper:

Når du skal åpne et dokument er det bare å klikke på rett mappe, og du vil se filene.

For å åpne filen dobbeltklikker du på dokumentet.

Disse to knappene i sidepanelet leder til to ulike funksjoner:

Denne knappen tar deg oversikter over dine klienter:

Denne knappen tar deg til de ulike modulene hvor det finnes et filområde:

Du kan her velge mellom filområdet på prosjekt (dokumenter), det generelle filområdet (ditt firma sitt filområde), eller kundenes filer.

Dersom du velger kundens filer får du opp en liste og et søkefelt hvor du kan søke opp dine bedrifter fra CRM.

Dersom du skal lagre et dokument til 24SevenOffice, klikker du på «Lagre som i 24Seven».

Da vil du få opp en liste med dine kunder, og du kan gjøre et søk og klikke deg inn på den aktuelle kunden for å se filene som ligger lagret. Videre dobbeltklikker du på den mappen du vil lagre filen i. Skriv inn filnavnet, og velg «Save file in this folder» for å lagre filen.