BizView

I 24SevenOffice må du gå til Administrasjon – Ekstern rapportering for å finne valget om BizView.

Oversikt

Skjermbilde

Prognose og budsjett

• Effektiv og hurtig planlegging direkte i nettleseren
  • Standardisert løsninger, til ekstreme komplekse løsninger
  • Automatiserte funksjoner for bl.a periodisering
  • Støtte for tekst og kommentarer
  • Håndtere ubegrensede antall planleggingsscenarier
  • Driverbasert planlegging med lenkede skjemaer i flere trinn

Skjermbilde2

Rapportering og analyse

• Gi beslutningstagere rask tilgang til interaktive rapporter og budsjetter
  • Drill-down til transaksjoner og underliggende dokumenter
  • Eksporter dine rapporter direkte til Excel
  • Lag dine egne rapporter og layout
  • Støtter konsern rapportering, settes opp individuelt
  • Mulighet for henting av data fra alle moduler i 24SevenOffice

Skjermbilde3

Analytics

• Sanntids-kuber som leser dataene «on the fly»
  • Brukeren velger selv hva som skal vises
  • Filtrering skjer direkte i rapporten
  • Drill-down-veien er opp til brukeren – ikke predefinert
  • Mulighet for å lagre datauttrekket ditt som et bokmerke og publisere det til andre brukerne

Skjermbilde4

Hvordan komme i gang med BizView?

• Bestilles på 24SevenOffice sine sider, når du er innlogget i systemet.
  • Er koblet opp mot communitybrukeren
  • Ligger under administrasjon – ekstern rapportering (for de som har tilgangen til denne modulen) og du vil da lande på denne siden http://menu.24sevenoffice.com/rapportering/
  • Er du ny bruker følger sign-up skjema for bruker og klient.Ved førstegangs pålogging får brukeren valg om klienten tilhører et regnskapsbyrå eller ikke.
    Hvis nei på dette spørsmålet vil neste skjermbilde være «Landingssiden» , det vil si at denne brukeren ikke vil bli guidet til en klient Sign-up.Tilhører Klienten et regnskapsbyrå vil Klient Sign-up være neste skjema. Viktig her er om man ønsker at klienten skal ligge på et område sammen med sitt regnskapsbyrå eller ikke.

Sign-up for klient:
    Klient Signup

Sign-up for bruker:
    Bruker Signup

Landingssiden:

Landing

• Er du eksisterende bruker vil du automatisk (SSO) bli logget inn fra linken til BizView24.

Hva gjør jeg om BizView ikke fungerer?

• Sjekk at internettoppkoblingen fungerer som den skal
  • Har du rettigheter til løsningen?
    • Er det bestilt tilgang på din bruker og klient?
    • Er tilgangen aktivert?
    • Er regningen betalt?
  • Dersom punktene over er ok, vennligst send en henvendelse til BizView support.