Helautomatisk integrasjon mot Consignor

Helautomatisk integrasjon mot Consignor

Alle bedrifter som skal sende pakker trenger et EDI-program. Med CONSIGNOR er det enkelt og billig å sende pakker og brev.

Løsningen er integrert mot 24SevenOffice. Dette vil i praksis si at du enkelt henter adresseopplysninger direkte inn i CONSIGNOR enten ved å bruke ordre- eller kundenummer fra 24SevenOffice. Med integrasjonen får du blant sporing av pakker, tilgang til alle transportørens EDI-produkter og løsning for beregning av fraktpris.

Slik kommer du igang med løsningen

Du trenger en API-bruker for å komme igang. Gå til modulen InStore i 24SevenOffice, og scroll deg ned til seksjon «Øvrige tjenester». Der klikker du på «Legg til API-bruker» og fullfører bestillingen.

Når brukeren er opprettet vil du motta en «velkomstmail» fra kundeservice, som inneholder brukernavn og passord for integrasjonsbrukeren. Denne informasjonen bruker du til å logge deg på brukeren i tråd med beskrivelsen her under:

For å generere riktig brukernavn og passord som skal brukes i Consignor, må du først logge deg inn på integrasjonsbrukeren i 24SevenOffice og hente ut denne informasjonen. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å først logge deg inn på din egen bruker på vanlig måte, og deretter klikke på initialene dine oppe til høyre i hovedmenyen og til sist velge «Legg til firmakonto / Add company account». Skriv deretter inn følgende informasjon:

Firmainnlogging

Brukernavn :
Passord :

Klikk «Legg til/Add», og forsett med å legge inn følgende info:

Personlig innlogging

Brukernavn : Consignor (eller lignende)

Passord :

For å logge inn på brukeren dobbeltklikker du på brukernavnet her ovenfor, i listen over tilgjengelige firmakontoer.

Når dere har logget inn på brukeren går dere til hovedmeny – knapp for «Utvidet meny» – Administrasjon – Webservice.

Dere vil her kunne generere nytt passord, samt kopiere ut brukernavnet som skal legges inn i Consignor.

NB: Husk at passordet må Md5 enkodes før dere legger det inn i hos vår integrasjonspartner.

Du er igang!