Grunninfo

I søkefeltet i kundeoppfølgingen i CRM så kan du skrive inn firmanavn og trykke på knappen ”Søk i BizDex”, og du vil da få opp en rute med eventuelle treff på dette firmanavnet. I denne ruten er det videre mulighet for å søke på organisasjonsnummer, telefonnummer og adresse. Når du har fått treff på firmaet du ønsker å se opplysninger om, så er det mulig å klikke på Lagre-knappen, og disse firmaopplysningene vil bli lagret som et nytt kundekort i CRM. Dersom du huker av for kontaktpersoner som står tilknyttet til firmaet før du lagrer, så vil disse kontaktpersonene bli knyttet opp mot kundekortet som kontaktpersoner i CRM. Dersom du søker opp en kunde i BizDex hvor samme organisasjonsnummer finnes i CRM fra før, så får du ikke lagret denne kunden som et nytt kundekort, og får en beskjed om dette når du forsøker å lagre.