Hokas

Dersom du ønsker å slippe å ta hånd om fakturaoppfølging og purringer selv, så kan du velge å overlate den jobben til Hokas.

Skjermbilde1

Målet med integrasjonen er på mange måter «business as usual» – det vil si at du egentlig i liten grad skal trenge å logge deg inn i Hokas. Du skal fakturere i 24SevenOffice akkurat som du pleier, men nå er bonusen at alt av purring og inkasso blir tatt hånd om av en profesjonell 3. part – noe som kan bidra til bedre cashflow for din bedrift.

Presentasjon av Hokas-integrasjonen

Under følger en beskrivelse av hvordan integrasjonen fungerer. Vi har tatt med en del skjermbilder fra Hokas, for å gi et innblikk i hvordan alt fungerer.

Fakturering

Du oppretter og sender fakturaer i 24SevenOffice – akkurat slik du er vant med.

Tips: Vi anbefaler en standardtekst på fakturaer som informerer om at Hokas tar seg av fakturaoppfølging for din bedrift.

Kundereskontro

Integrasjonen mot Hokas sørger for at din reskontro i 24SevenOffice blir speilet i sanntid. Har du en åpen innbetaling i 24SevenOffice – vil Hokas ha det samme.

Om du krediterer renter og gebyr i 24SevenOffice – vil dette automatisk bli oppdatert i Hokas.

Purringer

Du vil hver dag få en oversikt over aktuelle saker som skal purres. Her er det mulighet til å sette fakturaer og/eller kunder på «ikke purr», slik at du har full kontroll selv.

Skjermbilde4

Før du setter i gang med løsningen – avtales en tidslinje som passer for din bedrift. For eksempel:

Skjermbilde5

Der hvor purringene tillegger renter og gebyrer – vil disse postene bokføres inn i 24SevenOffice, slik at det alltid er lik saldo.

Det er ingen klientkonto involvert, før den eventuelt blir videresendt til Inkassobehandling. Målsettingen er å løse alle saker før det blir inkassosak.

Debitor- og kundeinnlogging

Alle dine kunder får sin egen innlogging på hokas.no, der de kan se status, skyldig beløp, hente fakturakopi – og kommunisere med saksbehandler hos Hokas.

Se eksempel under.

Skjermbilde6
Login-info er inkludert på alle utsendelser fra Hokas.

Saldoliste

Fra saldolisten får du en oversikt over åpne fakturaer og fakturaer som ikke har forfalt. Du ser hvor «gammel» hver enkelt faktura er – og gjeldende saldo.

Man kan også enkelt se hvilke debitorer og fakturaer som står på «ikke purr» – og forandre dette om ønskelig. Det er også mulig å endre forfallsdato.

Skjermbilde7

Inkasso

Via menyen til venstre får du oversikt og saker klare for inkasso.

Skjermbilde8
– Når en sak er klar for inkasso – har du valgene du ser i skjermbildet over.
– Det er mulig å automatisk videresende alle inkassosaker over en fastsatt beløpsgrense.

Ta kontakt med salg@24SevenOffice.com om du vil høre mer om denne integrasjonen.

På Hokas sin webside kan du beregne hvor mye ditt selskap tjener på å ta i bruk løsningen.