Kredittovervåking

For å få opp kredittovervåking, så søker du opp en kunde i CRM – Kundeoppfølging og så klikker på pilen helt til høyre i Orgnr-feltet og velger Overvåking. Da får du opp en rute hvor det finnes informasjon om antall overvåkinger som finnes på ditt klippekort, og hvor mange som er benyttet av disse. Du vil også se oversikten over dine kredittovervåkinger i Overvåkinger-fanen.

Det er også mulig å søke opp en kunde i CRM – Kundeoppfølging og klikker på pilen helt til høyre i Orgnr-feltet og velge Nøkkelrapporter og Kunngjøringer. Disse har du tilgang til uansett om du har bestilt noen av pakkene til BizDex eller ikke, og er direkte linker til Brønnøysundregistrene som er allerede offentlig tilgjengelig informasjon. Grunninfo I søkefeltet i kundeoppfølgingen i CRM så kan du skrive inn firmanavn og trykke på knappen ”Søk i BizDex”, og du vil da få opp en rute med eventuelle treff på dette firmanavnet. I denne ruten er det videre mulighet for å søke på organisasjonsnummer, telefonnummer og adresse. Når du har fått treff på firmaet du ønsker å se opplysninger om, så er det mulig å klikke på Lagre-knappen, og disse firmaopplysningene vil bli lagret som et nytt kundekort i CRM. Dersom du huker av for kontaktpersoner som står tilknyttet til firmaet før du lagrer, så vil disse kontaktpersonene bli knyttet opp mot kundekortet som kontaktpersoner i CRM. Dersom du søker opp en kunde i BizDex hvor samme organisasjonsnummer finnes i CRM fra før, så får du ikke lagret denne kunden som et nytt kundekort, og får en beskjed om dette når du forsøker å lagre.