OneStop Reporting

24SevenOffice har et samarbeid med OneStopReporting i forhold til å kunne tilby rapporter utover det som er standard tilgjengelig i systemet i dag.

Standardrapporter eller skreddersøm
Med OneStop Reporting har du tilgang til en rekke standardrapporter – fra økonomiske rapporter, med mulighet for drilldown ned til bilagsnivå – til konsernrapporter på tvers av klienter i 24SevenOffice. Rapportene ligger under Administrasjon – Ekstern rapportering i systemet. Dersom du ikke har valget Ekstern Rapportering på din bruker, kontakt din administrator for å få denne tilgangen. Administrator kan kontakte kundeservice@24SevenOffice.com dersom han/hun trenger denne tilgangen.

Finner du ikke den rette rapporten for ditt selskap, har du mulighet til å skreddersy rapporter etter eget ønske og behov. Ta kontakt med salg@24SevenOffice.com for å høre mer om kundespesifikke rapporter.

Se denne korte filmen som viser litt av funksjonaliteten i løsningen:

Kort veiledning, samt noen tips & triks.

1. Log inn med brukernavn og passord i 24SevenOffice

bilde1

2. Klikk på «Administration» fanen og velg «External Reporting»

bilde2

3. External Reporting – Library

bilde3

4. Kjør en rapport

bilde4

4.1 Velg ønsket periode fra listen

bilde5

4.2 Klikk på refresh-knappen for å kjøre rapporten

bilde6

4.3 Ferdig rapport

bilde7

4.4 Drilldown for å se transaksjonene

bilde8

5. Last ned eller del rapporter

bilde9

6. Enkel tilgang til dine favoritter

bilde10

Rapportene kan lagres, så man kan gå tilbake til tidligere rapporter og se når de ble kjørt. Disse rapportene ligger på egen bruker.

Hvordan komme i gang med løsningen?

Gratis prøveperiode
Alle 24SevenOffice-brukere med tilgang til økonomiske rapporter kan teste løsningen gratis i 30 dager. Alt du trenger å gjøre er å aktivere tjenesten via menyen («Ekstern rapportering» under «Administrasjon»), så er du i gang.