Oyatel-innstillinger (brukernavn og passord)

Når du har mottatt dine innstillinger for IP-telefoni fra Oyatel, så må disse legges inn følgende sted: Gå til CRM – Kundeoppfølging – søk opp deg selv og gå til fanen Ansattinnstillinger. Der legges telefonnummer, brukernavn og passord inn. Først når du har lagt inn dette så vil telefonsamtalene dine bli registrert i rapporter. Samme sted kan du velge om du vil vise reklame som kommer opp hver gang du skal ringe ut, eller om du vil ta bort avhukingen for å unngå reklamen. Reklamen vil også komme opp så lenge du ikke har lagt inn ditt brukernavn og passord.

IP type skal settes til Callback dersom du benytter et bordapparat eller en trådløs telefon som ip-telefon. Hvis ikke så settes valget til Softphone.