Oyatel

Oyatel leverer Oyatel CallManager, en av Europas mest avanserte og komplette webbaserte telefonsystem. Systemet løser alle bedrifters behov for velkomstmenyer, supportkøer, salgskøer, avdelingskontorer, tilgjengelighet, tilgang på avansert statistikk og avansert administrasjon av bedriftens telefonnummer og brukere. Alt styres via et brukervennlig webgrensesnitt integrert med 24SevenOffice. Den integrerte løsningen gir deg:

• Click to call
  • Automatisk pop up av notatfelt
  • Samtalestatistikk rett inn i systemet
  • Full kontroll på all salgsaktivitet mm

Med IP-telefoni kan man også oppnå betydelig besparelser på bedriftens telefonikostnader.

Til systemet benytter man tradisjonelle IP baserte telefonapparater fra Aastra eller vår avanserte softphone.

Hvordan komme i gang med løsningen?

Kontakt salg@24SevenOffice.com eller Oyatel direkte for mer informasjon.

Oyatel kan kontaktes på tlf 21 07 48 00, sales@oyatel.com eller informasjon på www.oyatel.com.