Altinn

For å benytte Altinn-integrasjonen må du gå inn på MVA-rapporten som finnes under Rapporter -> Journaler -> MVA-rapport 2017. Kontroller MVA-oppgaven og kontroller at dere i innstillingene har lagret en oppgjørskonto, eksempelvis 2740. Deretter kan du gå til oppgaven og scrolle helt nederst, der finner du en «Bokfør» knapp. Du kan også skrive ut oppgaven uavhengig om den er bokført eller ikke.

For å kunne benytte Altinn-integrasjonen må du registrere 24SevenOffice som datasystem for selskapet inne på Altinn. Les mer om dette her:
https://www.altinn.no/no/Portalhjelp/Datasystemer/Registrere-datasystem/

Har du registrert dette tidligere for selskapet så behøver du ikke å legge dette til på nytt.

Etter bokføring ser du at Hovedoppgaven ligger lagret i vinduet til venstre under den terminen du er på. I en termin kan en ha flere bokførte oppgaver og disse kan hver og en leveres via Altinn-integrasjonen. Marker ønsket bokført oppgave og scroll helt nederst på siden. Her finner du en «Send» knapp.

Bildene viser Altinn-status for en eksempeloppgave som velykket er sendt inn til Altinn, se nederst til høyre. Etter at en trykker på Send har en mulighet til å logge inn via datasystem innlogging eller personlig passord.

Hvis dere har avvik i oppgaven har dere også mulighet til å sende med kommentar i 24SO.