Firmainnstillinger

Firmainnstillinger finner du under Administrasjon – Innstillinger og Firmainnstillinger.

Firmainfo
Informasjonen som kan legges inn er firmaets standard informasjon som organisasjonsnummer, adresse, telefonnummer, e-post og bankkontonummer. Denne informasjonen vil også fremkomme på ordre/faktura.

Administrere rettigheter
Her kan tilgangen til systemet, for de enkelte ansatte, reguleres. En kan, som administrator, velge hvem som skal ha tilgang til å endre, legge inn, og se informasjon i 24SevenOffice.

For å øke/minske en ansatts tilgang, velg vedkommendes navn, en får da en oversikt over de modulene, som den ansatte har tilgang til. For å øke/minske tilgangen, Fjern eller huk av for modulene. Husk at flere moduler har under moduler. Disse kommer frem ved å trykke på ”+” tegnet til venstre for modulnavnet. Huker du kun av for en modul, uten og trykke på ”+” blir alle undermoduler automatisk huket av. Når en har valgt alle modulene en ønsker at den ansatte skal ha, må en huske å lagre, før en velger en ny ansatt.

Hvordan søke etter en ansatt:
Alle ansatte finner du under Administrasjon – Ansatte. For alle ansatte som har tilgang til 24SevenOffice, så blir de automatisk lagt til der, og skal ikke legges til der manuelt i tillegg (for da blir alle ansatte liggende dobbelt opp, og muligens med noe informasjon på den ene av de og noe på den andre). Når du søker opp kontaktpersoner i kundeoppfølgingen, så kan du se at kontaktpersoner har et ikon med en mann med blå jakke, mens ansatte vises som en mann med rød jakke.