Glemt brukernavn eller passord

Glemt brukernavn

Når du allerede er innlogget i 24SevenOffice, så kan du klikke på initialene dine øverst til høyre på siden, og der vil dine mailadresser som du har lagt inn være listet opp, med informasjon om hvilken av de som er ditt brukernavn.

Dersom du har glemt ditt brukernavn i innloggingen til 24SevenOffice så kan du forsøke følgende:

1. Brukernavnet er som oftest jobb e-postadressen

2. En privat e-postadresse

3. Kontakt kundeservice på support@24SevenOffice.com og informer om hvilket firma du jobber for og ditt fulle navn, så har de mulighet til å sjekke opp hva ditt brukernavn er

Glemt passord

Dersom du har glemt ditt passord for å logge deg inn på 24SevenOffice, klikk på «Forgot your password?» på innloggingssiden. Her fyller du inn e-postadressen som du har registrert deg med i systemet, og en e-post vil bli sendt til din e-postkonto.