Registrering

Her skal vi ta for oss hvordan du oppretter deg selv som ny bruker i systemet, og logger deg inn med riktige tilganger.

Gå inn i nettleseren din. Vi anbefaler Internet Explorer, siden det er den eneste nettleseren som som hele systemet fungerer mot. Gå så til 24SevenOffice.com, og klikk på Logg inn.

For å opprette konto, klikk hvor det står «Not a 24SevenOffice user? Create an account here».

Fyll ut ditt fornavn, etternavn, e-postadressen som vil bli ditt brukernavn, og et passord. Velg land, språk og eventuell tidssone, og det er viktig at du har lest og aksepterer avtalevilkårene. Klikk på sign up.

Du har nå mottatt en bekreftelsesmail med en bekreftelseskode som sjekkes i din innboks. Kopier koden og lim inn på siden for å bekrefte e-postadressen og trykk for å bekrefte. Nå kommer du inn som ny bruker i 24SevenOffice. Dersom du ikke har mottatt e-posten med bekreftelseskode, så har den blitt stoppet i din spamfolder. Vi anbefaler da at du hvitelister følgende på e-postkonten din: *@24SevenOffice.com

For å legge til tilgangene som du skal ha i ditt firma, så må du legge til det ved å klikke på brukernavnet ditt oppe til høyre. Du får da opp et skjema som skal fylles ut, og her er det Legg til firmakonto vi skal fokusere på som du må klikke på.

Administrator i ditt firma har fått tilsendt brukernavn og passord til din firmainnlogging på e-post. Du skriver først inn firmaets brukernavn og passord, deretter finner du deg selv i lista over brukere, og skriver inn ditt personlige passord som du har fått tilsendt. Klikk på Legg til.

Når dette er gjort er du klar til å bruke 24SevenOffice. Logg ut og inn igjen for å automatisk komme inn med riktige tilganger.

Dersom du har tilgang til 24SevenOffice via flere firmaer, så kan du se en forklaring på hvordan du får logget deg på flere firmakontoer med en og samme innlogging her.