CRM

I 24SevenOffice registreres alle kunder/leverandører/kontakter.
crm1

Tips – Legg til kunder via Enhetsregisteret

«Legg til ny» i CRM gir mulighet for manuell registrering eller søk i Enhetsregisteret. Ved å benytte sistnevnte kan du enkelt hente inn og lagre all informasjon om kunder automatisk, noe som naturligvis gir store tidsbesparelser og fjerner risiko for manuell feiltasting.

crm2
I bildet er det søkt på «Grenland» og det gir treff på lagrede instanser og bedrifter i ekstern søketjeneste. Klikk på «legg til» på treff og den er klar for lagring i din CRM.

Det finnes også effektive løsninger for import av dine alle dine kunder til vårt CRM-system.