Dashboard

Dashboardet er det første som møter deg når du logger deg inn i 24SevenOffice. Dashboardet består blant annet av en rekke widgets, som inneholder informasjon og data hentet fra de ulike modulene i 24SevenOffice.

Det er flere måter å bygge ditt personlige Dashboard på.

Tips – Egendefinerte Dashboard

Du har som bruker mulighet til å bygge ditt egendefinerte Dashboard gjennom å legge til widgets via menyen til venstre.

dashboard 1

Tips – Maler Dashboard

Ved å velge «avansert» i menyen til venstre for så å klikke «velg» har du mulighet til velge blant en rekke forhåndsdefinerte maler tilpasset ulike behov. Dette kan være en smart løsning å benytte seg av, i hvertfall i perioden du blir kjent med systemet.

dashboard 2

Tips – Del malnøkkel Dashboard

Det er mulig å dele/hente forhåndsdefinerte Dashboard fra andre klienter/brukere. Dette har blitt en veldig populær feature blant våre kunder, da mange ledere for eksempel ønsker at alle ansatte på avdelingsnivå skal ha likt Dashboard.

Å gjøre dette er svært enkelt. Du velger «avansert» – «maler» – «sett inn». Prøv for eksempel med denne malnøkkelen: bbe7cb56-c321-49fc-89db-d8fd7dfd002f

dashboard 3

I denne bloggposten får du en videre innføring og tips & triks for Dashboard.

Men for virkelig å få noe ut av Dashboardet i 24SevenOffice, trenger du å få en del data inn i systemet. Under følger en del tips & triks i forhold til hvordan du får inn en del nøkkeldata innledningsvis.