Bokmerker

Generelt
Man kan selvfølgelig også ha opptil flere bokmerke-widgeter, hvorav hver av dem inneholder forskjellige typer bokmerker. Typisk en til jobb og en haug til privat.

Dashboard_Bookmarks1

Bokmerker som erstatning for widget i gammel Desktop

I vår første bloggpost om det nye Dashboardet, var vi innom dette med at mange brukere har benyttet iframe til å brette ut rapporter i full størrelse, eller f.eks. gi kort vei til funksjonalitet dypt begravet i systemet via den gamle desktopen. Som vi poengterte her var denne metoden utrolig drepende for ytelsen, sikkerheten og den generelle samvittigheten til oss som utviklere. Den ble brukt som en kur for et problem som burde løses på andre måter. Med bokmerker kan man løse akkurat det samme som tidligere har blitt løst med iframe. Hovedforskjellen er at bokmerkene åpner seg i eget vindu.

Import av bokmerker
Man kan også eksportere og importere bokmerker, på den måten kan man enkelt distribuere bokmerker blant kolleger og venner.

Vi har også lagt inn en hjelpefunksjon som gjør det enkelt å hente inn alle linkene fra gammel desktop.

Dashboard_Bookmarks2