Innstillinger Filer

Innstillinger for Filutforsker finner du under Administrasjon – Innstillinger – Filutforsker.

Egendefinert katalogstruktur i Filutforsker.
Man kan velge å ha egendefinert katalogstruktur for kunder, kontakter og/eller prosjekter. I tillegg så vises organiseringen av katalogene i dette bildet. Dersom man gjør endringer, husk å klikke på «Lagre innstillinger».

NB! Når man gjør endringer her så vil den nye katalogstrukturen kun bli opprettet på nye kunder som blir opprettet i systemet. De eksisterende kundene som ligger inne vil ikke få endret katalogstrukturen sin.