Rapporter Dashboard

Snarveier til rapportoppsett i Dashboard

I disse rapportene (og kommende rapporter) vil man kunne lagre innstillingene (filtrene) man har gjort for rapporten i et såkalt rapportoppsett for senere å kunne hente det frem igjen.

I Dashboardet har man widgeter med snarveier til disse rapportoppsettene. Ved å klikke på dem vil et nytt vindu med rapporten åpnes og rapportoppsettet automatisk lastes inn og rapporten genereres.

Alle rapporter som i fremtiden vil støtte rapportoppsett vil også ha en tilsvarende widget.