Ordre/faktura

Ordre

I ordremodulen kan du legge inn ordre i systemet, samt se/endre eksisterende ordre.

Som standard vises de siste registrerte ordre når du går inn på ordremodulen, dette kan endres til konkrete statusene ved å klikke på valget på toppen.

Du kan søke på kundenavn, status eller beløp på toppen av siden.

Ved å klikke på ”Ny” på menylinjen i bunn starter man registrering av ny ordre. Ved å klikke på ”Kunde” feltet gjør du søk opp mot CRM. Hvis kunden ikke ligger inne kan du registrere ved å trykke på (+) oppe i høyre hjørnet.

Skjermbilde12