Utlegg/mottak

I modulen Utlegg/mottak kan du registrere utlegg eller sende bilag direkte inn i mottaket.

Trykk på hvit pluss i høyrehjørnet for å registre ny samling kvitteringer.

Hold nede på samlingen for å få ytterligere funksjoner.

• Send til mottak: Leverer dine kvitteringer i denne samlingen til mottaket i 24SevenOffice. Genererer en førsteside med detaljer du har registrert på samlingen og per kvittering.
  • Husk å registrere ditt bankkontonummer for å få oppgjør til riktig konto. Dette gjøres under «Profil» i menyvalget i bunn av skjermen.

Skjermbilde13