24SevenFinans

Fakturasalg er en løsning som er helintegrert i 24SevenOffice sin fakturamodul – du fakturerer på vanlig måte og selger dine fakturaer med ett eneste klikk.

Fakturaen blir automatisk kredittvurdert og solgt, og du får penger på konto i løpet av 24 timer. Solgte fakturaer blir bokført og matchet mot reskontro, hvilket gir deg fortløpende oversikt i sanntid, inne i 24SevenOffice.

Du trenger ikke å bekymre deg for kunder som ikke gjør opp for seg da hele kredittrisikoen overdras – du unngår altså tap på kundefordringer og slipper å bruke tid på oppfølging av ubetalte fakturaer. Fakturaen kjøpes dermed uten regress, i motsetning til tradisjonell factoring hvor du får et lån på fakturaen, men der banken ikke overtar kredittrisikoen.

Du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å selge. Likviditeten kan tilpasses enten sesongsvingninger eller økt salg og behov for mer arbeidskapital.

Gå inn på fakturamodulen i 24Sevenoffice, deretter klikk på fakturasalg,  eller kontakt oss på 24 700 700 / salg@24sevenfinans.no

Slik gjør du:

Gå inn i Fakturamodulen, velg Fakturasalg som Distribusjonsmetode og trykk Fakturer.

Fakturaen blir automatisk kredittvurdert og solgt, og du får penger på konto innen 24 timer. Du kan legge opp egne distribusjonsløp slik at alle fakturaer, eller alle fakturaer til utvalgte kunder, blir solgt.

Det er viktig at du legger inn organisasjonsnummer, korrekt selskapsnavn og adresse under Postadresse eller Fakturaadresse (gateadresse, postnummer og poststed MÅ være utfylt) på alle kunder i CRM når du legger de inn, ellers vil kredittvurderingen feile.

Lurer du på status eller annet vedrørende fakturaen kan du enkelt se dette under Distribusjon i Fakturamodulen, her ser du hvordan fakturaen er distribuert (merket grønt) eller om den har feilet (merket rødt). Har den feilet så finner du den under fanen Feilet – ved å markere fakturaen og velge “Logg” oppe til høyre finner du informasjon om hvorfor den ikke har gått igjennom.

Foreløpig tilbyr vi kjøp av fakturaer til bedrifter, enkeltmannsforetak, kommuner o.l. dvs B2B.

Tjenesten tilbys i samarbeid med Collector Bank.