Innbetaling

Her ser du innbetalinger som er kommet inn

Dersom informasjonen mellom banken og 24Sevenoffice er riktig på alle felt i tabellen vil de være i grå farge. Om Noe er feil vil linjen være rød. For å rette feilen er det bare å klikke i feltet som mangler informasjon. I eksempel bildet er det kunden og fakturanummeret som mangler. Da er det bare å klikke i feltene og søke opp kunden og fakturanummeret. Deretter kan du markere innbetalingene og bokføre.

Nå kan du bokføre innbetalinger uten fakturanummer. Det eneste du trenger å gjøre er å markere dem og velge bokfør manuelt Disse dukker opp som bunter i regnskapsmodulen.