Ring till kontakter/kunder i CRM

När man söker upp ett företag eller kontaktperson i CRM – Kundhantering, så kan man exempelvis högerklicka på kontakten och välja och ringa till honom/henne. Detta förutsätter att man har en IP-telefoni-integration. Om telefonnumret är inlagt i CRM så kommer detta upp som ett val att ringa till. När man väljer att ringa så kommer det först upp en reklam (denna går att ta bort), och när man klickar på Continue så kommer det upp ett nytt fönster där man kan välja en status för samtalet och även välja att lägga in ett nytt möte, ny uppgift, ny anteckning eller upprätta ny säljmöjlighet i samband med samtalet. Dessa kommer att lägga sig på kundkortet.

Information om hur du kommer igång med denna tjänsten, se här.