Inställningar Bank

Bankinställningar ligger under Administration – Inställningar – Ekonomi – Bankinställningar.

Dessa inställningar måste sättas upp om man har betalningsavtal med banken och man använder Ekonomi – Bankmodulen.

Avtal

Här visas avtalsinformationen som är inlagd i 24SevenOffice. Kan inte ändras.

Inställningar för utbetalningar

Samlade utbetalningar: markeras denna ruta, bokförs alla genomförda utbetalningar i en utbetalningsbunt under ett och samma verifikationsnummer. Markeras den inte, tilldelas varje enskild utbetalning ett eget verifikationsnummer.

Verifikationsmall: välj vilken verifikationsmall utbetalningarna ska bokföras mot

Konto nr: välj vilket kontonr utbetalningarna ska bokföras mot

Inställningar för inbetalningar

Samlade inbetalningar: markeras denna ruta, bokförs alla mottagna inbetalningar i en inbetalningsbunt under ett och samma verifikationsnummer. Markeras den inte, tilldelas varje enskild inbetalning ett eget verifikationsnummer.

Verifikationsmall: välj vilken verifikationsmall utbetalningarna ska bokföras mot

Konto nr: välj vilket kontonr utbetalningarna ska bokföras mot