Introduktion Order, Faktura och Påminnelse

Order/fakturamodulen i 24SevenOffice består av ett dashboard och en vänstermeny. Överst i menyn till vänster kan man se översikt och grafer över försäljningsintäkter, ordervärden och mest sålda produkter etc. Vidare kan man klicka sig in på Orderhantering för att upprätta en ny order/faktura. Orderlistan och Fakturalistan ger en översikt över ordrar i olika orderstatusar och fakturor.

Under Layout kan man välja vilka fält som ska visas när man upprättar en order/faktura för att det ska bli mest möjligt anpassat till ditt eget företag. Inställningar hittar du inställningar som bör sättas upp innan man upprättar en order/faktura som exempelvis betalningstid, öresavrundning etc. Det finns också inställningar på utskriftsinställningar och vilken utskriftsmall man vill använda. Det är möjligt att sätta upp olika utskriftsmallar för olika orderstatusar.