Introduktion Produkt och Lager

I produkthanteringen i 24SevenOffice lägger man in alla produkter som skall kunna faktureras i fakturamodulen och eventuellt beställas i beställningsmodulen. För att lägga in produkter upprättar man först kategorier som produkterna ska ligga i, och kategoriserar då produkterna efter behov. Man kan till exempel lägga in en kategori som konfigureras till att alla produkter i kategorin skall gå mot ett avgiftsfritt konto. Då blir alla produkterna i den kategorien vara avgiftsfria.

Man kan också välja hur mycket information man har behov för att ha på varje produkt. Om en produkt ska vara lagerstyrd och läggas in med lagersaldo, om det ska konfigureras som en strukturvara etc.

Det är också möjligt att utföra lagerkorrigering, inventering, se en översikt över varor som ligger i rest, sätta upp rabattmatris mm.