Skriv ut

Skriv ut ligger under Ekonomi – Produkter – Skriv ut.

Denna funktion används när man önskar att skriva ut prislistor över hela eller delar av produktregistret, och man kan anpassa vilket urval som ska finnas med på prislistan.

Skriv ut en prislista

1. Markera de fält som skall vara med i prislistan med hjälp av kryss i boxen.
  2. Man kan selektera produkter genom att välja typ sälj och/eller underkategori.
  3. Tryck Generera prislista som visas på skärmen för vidare utskrift. Man kan också exportera listan till Excel.
  4. Baserat på de kriterier och de selekteringar som man har valt skriver man ut prislistan.
  5. För att skriva ut prislistan, välj och listan skrivs ut på användarens lokala skrivare.