Integrationer

Vi behöver mer avancerade rapporter än vad som finns att tillgå i 24SevenOffice. Går det att ordna?

24SevenOffice har en integration mot rapportverktyget OneStop Reporting. Detta gör att våra kunder kan skräddarsy och anpassa egna rapporter. Se mer information här: https://app.24sevenoffice.com/superstore/products.aspx?si=22

OneStopReporting-rapporten startar inte när den öppnas direkt från 24SevenOffice Rapportcenter. Varför inte?

Det är ett känt problem att en rapport inte alltid startar i OneStopReporting-läge när man väljer ”Öppna” vid nedladdning av en rapport. Rapporten öppnas i Excel, men inloggningsfönstret till OneStopReporting visas inte.

Lösning 1: Försök igen

Lösning 2: Om lösning 1 inte fungerar, välj ”Spara”, och spara ned rapporten i önskad mapp. Starta sedan Excel, gå till ”Arkiv” – ”Öppna” och leta upp rapporten där. På detta sätt öppnas rapporten i OneStopReporting-läge.

Hur kommer jag igång med integrationen mot Intrum Justitia för att använda deras faktura-, påminnelse- och/eller inkassohantering?

Information om Intrum Justitias tjänster och lösningar har vi samlat här: https://app.24sevenoffice.com/superstore/products.aspx?si=10

Hur synkroniserar jag min kalender mot mobiltelefonen?

Det kan du göra genom att använda en egen synkroniseringslösning från Netclient. Här hittar du mer information om vår MobileSync.

Jag har Exchange-server, kan den synkroniseras?

Om du vill synkronisera e-post från en Exchange-server måste ditt e-postkonto läggas in som ett IMAP-konto i 24SevenOffice. Mer information om IMAP-konfiguration hittar du här.

Kan jag synkronisera kontakterna i CRM till min mobiltelefon?

Det kan du göra genom att använda en egen synkroniseringslösning från Netclient. Här hittar du mer information om vår MobileSync.

Kan jag anlita någon för att prekontera/förregistrera mina verifikationer åt mig?

Om du vill spara tid och slippa utföra prekonteringen själv, så kan vår partner AlfaFlow hjälpa dig med detta. Mer information om AlfaFlow hittar du här.

Jag använder Google Drive. Kan det kopplas mot filområdet i 24SevenOffice?

24SevenOffice är integrerat mot Google Drive. Det gör att du kan koppla filer och dokument från Google Drive mot projekt och filområden i 24SevenOffice.

OBS: Det är just nu noterat en bug i denna integration, något som tyvärr gör att integrationen inte fungerar optimalt för alla användare.

Jag vill registrera timmar/tidrapportera på mobilen. Går det?

Vår partner BMU har utvecklat en app som hanterar projekt och timrapportering i 24SevenOffice. Klicka här för mer information om lösningen.

Vilket system ska jag välja till lön?

Huldt & Lillevik är integrerat mot 24SevenOffice. Mer information hittar du på http://integration.24sevenoffice.no/lonn/

Jag vill koppla en webbutik mot 24SevenOffice. Hur går jag tillväga?

Detta måste göras via en av våra partners. Du kan använda Magento via exempelvis Trollweb eller Vikingweb. De har färdiga paketlösningar som synkroniserar bra mot oss. Mer information om det hittar du här. (http://integration.24sevenoffice.no/nettbutikk/magento/)