Integrerad IP-telefoni

Oyatel erbjuder Oyatel CallManager, som är ett av Europas mest avancerade och kompletta webbaserade telefon-lösning. Systemet tillfredsställer de flesta behov, som exempel; välkomstmenyer. Supportköer, försäljningsköer, avdelningsköer, tillgänglighet, tillgång till avancerad statistik och administration av företags telefonnummer och användare. Allt styrs genom ett användarvänligt webbgränssnitt som är integrerat med 24SevenOffice.

Den integrerade lösningen ger dig:

• Click to call
  • Automatisk pop-up på anteckningar
  • Samtalsstatistik som registreras i 24SevenOffice
  • Full kontroll på all säljaktivitet

Med Oyatel IP-telefoni kan man spara betydliga summor pengar på företagets telefonikostnader.

Till lösningen använder man sig av traditionell IP baserade telefonutrustning från Aastra eller vår avancerade Softphone.

Kontakta 24SevenOffice eller Oyatel för mer information.

För säljare på 24SevenOffice ring: 08 – 51 06 450

Ring direkt till Oyatel på nummer: 08 – 51 72 94 00 eller e-mail: sales@oyatel.com

Oyatel-inställningar (användarnamn och lösenord)

När man har mottagit sina inställningar för IP-telefoni från Oyatel, så måste dessa läggas in under följande meny: CRM – Kundhantering – sök upp dig själv och gå till fliken Anställningsinställningar. Där lägger man in telefonnummer, användarnamn och lösenord. Först när man lagt in detta registreras telefonsamtalen man genomför i rapporter.

IP type ska ställas in som ”Callback” om man använder en bordstelefon eller trådlös telefon. Om inte så väljer man Softphone.

Ring till kontakter/kunder i CRM

När man söker upp ett företag eller en kontaktperson i CRM – Kundhantering, så kan man exempelvis högerklicka på kontakten och välja att ringa upp. Detta förutsätter att man har en aktiv IP-telefoni integration. När man har genomfört samtalet och klickar på Continue så öppnas ett nytt fönster där man kan sätta en status på samtalet och samtidigt skapa nya möten, uppgifter, anteckningar och säljmöjligheter förbundet med samtalet. Det man skapar lägger sig på kundkortet man ringde från.

För mer information om hur man kommer igång med tjänsten, se här. (link til Oyatel-integrasjonsside)

Samtalslogg

Fliken Samtalslogg på kundkorten i CRM visar vem som ringt till/från, telefonnummer, datum, varaktighet, och status på samtalet. Det visas även en grön pil mot höger om samtalet ringts ut från 24SevenOffice. Om samtalet har en fil-ikon till höger om sig så betyder det att exempelvis en anteckning är kopplad mot telefonsamtalet. Om man vill ändra status på ett samtal så klickar man på statusen och väljer önskad  status i rullgardinsmenyn.

Om man vill se mer information om ett samtal så dubbelklickar man på raden det gäller. Det öppnas då en ny flik i samtalsloggen. Under den nya fliken hittar man både mer detaljerad information om samtalet, och genvägar till att skapa ny uppgift, nytt möte, ny anteckning, eller ny säljmöjlighet som skall kopplas mot samtalet.