OneStop Reporting

24SevenOffice har ett samarbete med OneStop Reporting för att kunna erbjuda rapporter utöver det som är tillgängligt i systemet idag.

Standardrapporter eller skräddarsytt

Med OneStop Reporting får man tillgång till en uppsjö standardrapporter – från ekonomirapporter med möjlighet till drilldown på transaktionsnivå – till koncernrapporter på tvärs av klienter i 24SevenOffice. Rapporterna ligger under Administration – Extern rapportering i systemet. Om man inte har detta menyval tillgängligt på sin användare kan man kontakta sin administratör för att få tillgång till detta. Adminitratöranvändare kan kontakta support@24sevenoffice.com för att beställa tillgången.

Om man inte hittar rapporten man letar efter kan man också skräddarsy rapporter efter egna önskemål och behov. Kontakta salg@24sevenoffice.com för mer information om kundspecifika rapporter.

Se en kort film som visar funktionalitet i lösningen:

Film kommer

Kort guide, samt några tips & tricks:

1. Logga in med användarnamn och lösenord i 24SevenOffice.
  2. Klicka på fliken «Administration» och välj «Extern rapportering».
  3. Extern rapportering – Bibliotek
  4. Kör en rapport.

4.1 Välj önskad period i listan.

4.2 Klicka på refresh-knappen för att generera rapporten.

4.3 Färdig rapport.

4.4 Drilldown för att se transaktionerna.

1. Ladda ned eller dela rapporter.
  2. Enkel tillgång till dina favoriter

Rapporterna kan sparas så att man enkelt kan gå tillbaka till tidigare rapporter och se när de blev genererade. Dessa rapporterna sparas på den egna användaren.

Hur kommer man igång med lösningen?

Prova på gratis
Alla 24SevenOffice-användare med tillgång till ekonomirapporterna i systemet kan prova lösningen gratis i 30 dagar. Allt man behöver göra för att komma igång är att aktivera tjänsten via menyn ”Extern rapportering” under ”Administration”.