Soliditet

Grundinformation Soliditet
Soliditet är ledande i Norden inom kredit- och affärsinformation. Tjänsterna från Soliditet finns integrerade i 24SevenOffice.

I sökfältet i kundhanteringen i CRM så kan man skriva in firmanamn och klicka på knappen ”Sök hos Soliditet”. Man får då upp en ny ruta med eventuella träffar på det angivna namnet. Utöver namn kan man också söka på organisationsnummer, telefonnummer och adress.

När man fått träff på firman man vill se upplysningar om så finns möjlighet att klicka på Spara-knappen, så sparas firmaupplysningarna på ett nytt kundkort i CRM. Har man kryssat för eventuella kontaktpersoner i firman innan man sparar så kommer även de att sparas och tillknytas kundkortet som kontaktpersoner i CRM.

Om man söker upp en kund hos Soliditet där samma organisationsnummer finns i CRM sedan tidigare, så kan man inte spara den kunden som ett nytt kundkort. Man får istället ett besked om detta när man försöker spara.