Inställningar Filer

Filutforskaren – Katalogstruktur

Man kan välja att ha egendefinierade katalogstrukturer för kunder, kontakter och/eller projekter. I tillägg så visas organiseringen av katalogerna i denna bild. Om du gör ändringar, glöm inte att klicka på ”Spara inställningar”.

OBS! När man gör ändringar här så kommer den nya katalogstrukturen att bara upprättas på nya kunder som blir upprättade i systemet. De existerande kunderna kommer inte att få sin katalogstruktur ändrad.