Kommunikationscenter

Kommunikationscenter ligger under Kommunikation – Kommunikationscenter.

I Kommunikationscentret kan man kontakta sina kollegor via e-post, popup-meddelande eller sms. Kommunikationscentret innehåller en lista över samtliga användare i företaget. Via knapparna kan man skicka e-post, popup-meddelande och sms till de valda personerna i listan. Ikonen till vänster om namnet visar inloggningsstatus. Gröna ikoner är inloggade personer, och svarta ikoner är personer som inte är inloggade.

Popup-meddelande

Här kan man lägga in ett pop-up meddelande till en annan som också använder 24SevenOffice i samma klient som man själv. Pop-up meddelandet kommer då att automatiskt komma upp på skärmen till de andra anställda oavsett vilken modul han/hon jobbar i för ögonblicket. Om en användare ej är inloggad kommer meddelandet upp i det ögonblicket han/hon loggar sig in på.

Hur skicka ett Popup-meddelande:

• Markera den person du vill skicka popup till.
  • Klicka på Send Popup.
  • Skriv meddelandet.
  • Klicka på Skicka.