Flera företagsklienter

Här nedan följer en förklaring på hur du får tillgång till ditt företag när du är inloggad i 24SevenOffice. Om du arbetar med flera olika företagsklienter i 24SevenOffice, så kan du lägga till de olika företagsklienterna på din användarprofil för att enkelt kunna byta mellan klienterna. För att koppla din användare till de olika klienterna måste du lägga in firmaanvändarnamn och lösenord, samt din personliga användare och lösenord till denna. Detta måste göras en gång per företagsklient.

  • Börja med att logga in på vanligt sätt, med din e-postadress och ditt personliga lösenord.
  • Klicka sedan på knappen ”Byt företagskonto” eller ”Change company account” uppe till vänster i skärmbilden.
  • Klicka sedan på knappen ”Lägg till”. Skriv in firmaanvändarnamn och tillhörande lösenord, och klicka ”Lägg till” igen.
  • Välj sedan din användare i dropdown-menyn, och skriv in användarens lösenord. När du lagt till användaren skall företagets namn ha lagts till i listan över tillgängliga företagskonton.
  • Upprepa processen en gång per företagsklient som skall läggas till.

När du har lagt till alla dina klienter kan du definiera en av klienterna som standardklient, dvs den klient du blir inloggad på vid framtida inloggningar. Genom att klicka på knappen ”Byt företagskonto” eller ”Change company account” uppe till vänster i skärmbilden kan du markera ett av företagen och klicka på ”Välj som standard”. När du valt ett standard företagskonto visas en grön hake till höger om företagsnamnet, vilket indikerar att du vid nästa inloggning kommer direkt in i det valda företaget.

Om du vill byta till ett annat företagskonto, går du tillbaka till ”Byt företagskonto”/”Change company account”, markerar det önskade företaget, och klickar ”Välj” eller dubbelklickar på företagsnamnet för att byta klient.

 

Observera: Om du ska byta företagskonto så måste du först avsluta det du har arbetat med i den nuvarande klienten, samt avsluta alla aktiva flikar förutom huvudmeny-skärmen innan du byter klient. Om du inte själv är uppmärksam på detta så kan det föra till att du blir utloggad från systemet, eller får felmeddelanden.