Glömt användarnamn eller lösenord

Glömt användarnamn

För de som nu använder inloggningsmöjligheterna via OpenID med Google eller Yahoo så kommer denna möjligheten att tas bort den 20 april. Google avaktiverar då inloggningsmöjligheten som vi använder idag.

Följ instruktionerna nedan om du är osäker på vad ditt användarnamn är.

1. Användarnamnet är oftast jobb e-postadress
2. En privat e-postadress
3. Kontakta Kundservice på support@24SevenOffice.com och informera om vilket företag du jobbar för och ditt fulla namn så har de en möjlighet att ta fram ditt användarnamn.

Glömt lösenordet
Om du har glömt ditt lösenord för att logga dig in på 24SevenOffice: Klicka på «Forgot your password?» på inloggningssidan. Här fyller du in e-postadressen som du har registrerat dig med i systemet och en e-post kommer då att bli skickat till ditt epost-konto.