Navigering och sök i hjälpfilerna

Framsidan är skapad med en tanke om att man ska få hjälp att komma igång, och för att enkelt hitta information om specifika delar av 24SevenOffice. Man kan se på vår kom igång-sida för information om var man ska vända sig för att få hjälp, och nyttiga funktioner för att komma igång med systemet.

Våra hjälpfilmer är också ett bra sätt att lära sig delar av 24SevenOffice på. Man kommer åt filmerna både från förstasidan här på hjälpfilerna och direkt i hjälptexterna som handlar om de specifika modulerna. Se även vår FAQ för att få svar på ofta ställda frågor. FAQ hittar man både på förstasidan av hjälpfilerna samt som en länk från hjälptexterna om de olika modulerna.

Man kan klicka sig vidare in på ett ämne man söker information om, exempelvis Projekt och Timmar. I vänstermenyn fördelas hjälpfilerna vidare ned till moduler med sidor om de olika modulerna, samt länkar, hjälpfilmer och FAQ.

Hjälptexterna som handlar modulerna är indelade i:

• Introduktion
  • Inställningar
  • Rapporter
  • Huvudsidorna som tillhör de olika modulerna

Glöm inte heller att använda sökfältet för att söka efter information.