Registrering

När 24SevenOffice kundservice har upprättat en ny företagsklient och dess tillhörande användare, skickas inloggningsuppgifterna ut per e-post till de användare som står uppförda som administratörer i klienten. Det är sedan administratörernas uppgift att fördela och sprida dessa inloggningar vidare till övriga användare internt.

Som blivande användare av 24SevenOffice bör man sedan följa nedanstående punkter för att registrera en egen användarprofil. Användaren får i denna process själv välja vilket lösenord som skall användas till inloggningen framöver:

Första gången man loggar sig in i 24SevenOffice gör man så här:

1. Gå till http://app.24sevenoffice.com/login/och logga in på följande sätt: (obs: detta görs endast en gång per företagsklient och användare).

Företagslogin
Användarnamn: <distribueras av administratören i företaget>
Lösenord: <distribueras av administratören i företaget>

Användarlogin
Användare: <välj ditt namn i dropdown-menyn>
Lösenord: <distribueras av administratören i företaget>

1. Skriv in din e-postadressi fältet för detta. Om inte fältet för e-postadress visas automatiskt, se nedan:

– Om dina användarlogin här ovan är registrerade i 24SevenOffice sedan tidigare blir du ombedd att välja din e-postadress från en användarlista. Om du kommer ihåg ditt lösenord till denna användare kan du välja din e-postadress och i nästa steg skriva in lösenordet för att logga direkt in i klienten.

– Om du har glömt ditt tidigare lösenord kan du istället klicka på ”None of the above” för att återställa ditt lösenord och gå vidare i registreringsprocessen.

Fortsättningsvis gäller instruktionerna för helt nya användare samt användare som valt ”None of the above” här ovan:

1. Gå till din inbox på e-postkontot du skrev in. Du ska nu ha mottagit en mail från 24SevenOffice, med en länk. Om du inte har mottagit denna e-post så kan den ha fastnat i ditt skräppostfilter. Då måste du vitlista *.24sevenoffice.com för att kunna ta emot e-post från 24SevenOffice.
  2. Klicka på länken. Du får där möjlighet att välja vilket lösenord du vill använda framöver.

Om du inte kan klicka på länken direkt rekommenderas att du kopierar länken och klistrar in den direkt i adressfältet i din webbläsare för att komma till sidan där du väljer lösenord.

1. Gå till http://app.24sevenoffice.com/login på nytt, och logga in med dina nya och framtida gällande inloggningsuppgifter:

Användarnamn: <e-postadressen du själv valde i registreringsprocessen>
Lösenord: <det lösenord du själv valde i steg 3 här ovan>

1. Du är inne. Välkommen till 24SevenOffice!

Obs: Om du skulle uppleva problem med någon av de ovanstående punkterna, ta kontakt med support@24sevenoffice.com för alla hänvändelser gällande användare.

När man har registrerat en personlig användarprofil i 24SevenOffice, får man möjlighet att koppla upp sin profil mot flera olika företagsklienter, och sedan enkelt byta mellan klienterna utan att behöva skriva in användarnamn och lösenord varje gång man byter. Klicka här för mer information om detta.