Gratis uppstartskurs

Vi erbjuder 2 olika sorters webinars, som är uppstartskurser som genomförs via internet. Information om dessa följer här under:

Webinar – Presentation av 24SevenOffice

Detta är ett webinar som först och främst är ämnat för nya kunder, eller kunder som behöver en uppdatering på hur funktioner och moduler som Dashboard, CRM, E-post och Filer fungerar. Denna kurs varar i max 2 timmar.

Webinar – Presentation av ekonomisystemet

Detta är ett webinar som inriktar sig mot personer som jobbar med fakturering och bokföring. Webinaret rekommenderas oavsett om man är en ny användare eller har jobbat med systemet tidigare och vill ha mer information om funktioner och inställningar för att kunna utnyttja systemet mer effektivt.

Klicka på länkarna här under för att anmäla dig till kurs. Du mottar automatiskt en e-postbekräftelse när din anmälan är registrerad. I samma e-post får du också en länk som leder till kursen. Denna länk skall användas när du ska koppla upp dig mot kursen några minuter innan kursen startar. Kontrollera ditt spam-filter om du inte mottar e-postbekräftelsen direkt i inboxen.

Det är viktigt att du sparar denna e-post.

Kursöversikt för hösten 2017

Presentation av 24SevenOffice Presentation av ekonomisystemet
Augusti Tisdag 22 augusti kl 09:00 Torsdag 24 augusti kl 09:00
September Tisdag 5 september kl 09:00 Torsdag 7 september kl 09:00
Oktober Tisdag 3 oktober kl 09:00 Torsdag 5 oktober kl 09:00
November Tisdag 7 november kl 09:00 Torsdag 9 november kl 09:00
December Tisdag 5 december kl 09:00 Torsdag 7 december kl 09:00

OBS! Kurserna har norsk kursledare och det är möjligt att kursen innehåller enstaka funktioner som är riktade mot den norska marknaden och att kursledaren använder norska bokföringsregler. Om det är någon som önskar en webbaserad kurs med svensk kursledare – Meddela hur många som önskar delta och vad ni önskar kurs i, så ska vi se om vi kan arrangera det. Kontakta oss på kurs@24SevenOffice.com.