Kom i gång

24SevenOffice Mobil har utvecklats för att ge användarna innehåll och funktionalitet som anpassats till mobila enheter såsom smartphones och surfplattor. Lösningen gör det möjligt för användaren att registrera input som exempelvis timmar, order, projekt, utlägg osv till 24SevenOffice från mobila enheter. Lösningen ger också möjlighet till att hämta ut information och rapporter om utvecklingen i ditt företag på mobila enheter.

Tillgång till applikation

Behörigheten på mobilen följer de behörigheter du har på din 24SevenOffice-användare. Du laddar ner applikationen genom att söka på «24SevenOffice» på antingen Apple App Store eller Google Play. Kom ihåg att ge applikationen tillgång till data-trafik och eventuellt andra önskade tjänster.

Länkar:

Android – Google Play

iOS – Apple App Store

Tillgång via webbläsare (Windows phone)

Man kan logga in på sidan http://24sevenoffice.mobi/ via valfri webbläsare och uppnå samma funktionalitet som via den dedikerade applikationen, med undantag av automatiska aviseringar.

Man kan lägga in sidan som genväg på den mobila enhetens ”Hem-skärm” för snabb åtkomst. Se exempel här nedan i 4 enkla steg:

hemskarm