Order/faktura

I ordermodulen kan du lägga in nya order i systemet, samt se och ändra existerande order.

Som standard visas de senast registrerade orderna när du går in på ordermodulen. Dessa kan filtreras per orderstatus genom att klicka på valet ”Status” överst på sidan.

Du kan söka på kundnamn, status eller belopp i sökfältet på toppen av sidan.

Man påbörjar registreringen av en ny order genom att klicka på ”Ny” i menyraden nederst på sidan. I kundfältet söker du direkt mot CRM i 24SevenOffice. Om kunden inte är inlagd i systemet kan du registrera genom att trycka på (+) uppe till höger.

Foto 07.06.2016, 14.13.15Foto 07.06.2016, 14.13.27Foto 07.06.2016, 14.13.22